Programma 2023

1 september 2023 - 1 september 2023

Eetcafé Symfonie – DukeTown & Freddy

Vrijdag 1 sept - Imco en Fred hebben een tijd terug gezworen om samen het akoestisch podiumleven aan te gaan. Waar Duketown Slim voorheen nog solo zijn akoestische streken tentoonspreidde, laat dit duo zich, met dubbele pret en kundigheid, onderdompelen in knusse blues, ragtime, folk, traditionals en singer songwriter werk.

1 september 2023 - 1 september 2023

De Wijngenoten – Harry Doesn’t Mind

Vrijdag 1 sept - De band speelt naast de covers die iedereen vraagt ook juweeltjes die het publiek lang niet heeft gehoord. Gevolg; de zaal gaat plat en het dak eraf! We hebben een erg breed repertoire van rustig tot ruig, van walking-dinner tot rock/pop festival, zowel plugged als unplugged!

1 september 2023 - 1 september 2023

Rabelais – Robbert Duijf

Vrijdag 1 sept - In een mix van old school deltablues, Brits-Amerikaanse folkrevival en gospelblues vertelt Robbert zijn verhalen samen met zijn gitaar. Zijn gitaarspel wordt gekenmerkt door een typische vroege fingerpicking-stijl met een schuif in open en standaardstemmingen.

1 september 2023 - 2 september 2028

CoVino by Denise – Jaymz Arthor Hendrix

Vrijdag 1 sept - Jaymz Arthor Hendrix, kortweg Jaymz is zanger, multi-instrumentalist en songwriter die zijn sporen dik verdiend heeft in de wereld van muziek.

1 september 2023 - 1 september 2023

Broeder Franciscus – Mo & the Stage Animals

Vrijdag 1 sept - Rauwe blues wordt afgewisseld met stevige rock of een mooie gevoelige ballad. De zware donkere blues stem van Monique Verkerk gecombineerd met het enthousiaste spel van de muzikanten onderling, is een waar genot om te horen én te zien.

1 september 2023 - 2 september 2023

Café Het Schippertje – Trouble No More

Vrijdag 1 sept - Trouble No More brengt een swingende rhythm & blues, met Chicago, Texas en ook West Coast invloeden. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en toch altijd open voor de sfeer van het moment. Elk optreden van Trouble No More een muzikaal feestje!

1 september 2023 - 2 september 2023

Maarssen aan de Kook – Robbert Fossen Band

Vrijdag 1 sept - The Robbert Fossen (Blues) Band bestaat al sinds 2006 en heeft diverse bezettingen gekend. De stijl en het repertoire waren veelal gebaseerd op de Chicago Blues, maar de band zoekt nu veel meer de breedte op. Er zijn er in de Robbert Fossen Band ook soul-, gospel- en rhythm & blues invloeden te horen.

2 september 2023 - 2 september 2023

Nassaustraat – The Underdogs

Zaterdag 2 sept - The Underdogs is een blues fusion band, die net even anders tegen het stan­daard­reper­toire aan kijkt. Bekende nummers in een ander jasje, maar ook onbekende nummers komen bij ons aan bod. De band bestaat uit ervaren muzi­kanten die hun sporen in de muziek ruim­schoots hebben verdiend.

2 september 2023 - 2 september 2023

Brugwachtershuisje – DukeTown & Freddy

Zaterdag 2 sept - Imco en Fred hebben een tijd terug gezworen om samen het akoestisch podiumleven aan te gaan. Waar Duketown Slim voorheen nog solo zijn akoestische streken tentoonspreidde, laat dit duo zich, met dubbele pret en kundigheid, onderdompelen in knusse blues, ragtime, folk, traditionals en singer songwriter werk.

2 september 2023 - 2 september 2028

Kaatsbaan – Robert den Hartigh

Zaterdag 2 sept - Robert den Hartigh speelt een blend van opzwepende boogies, classic rock, duistere folkrock en rauwe Delta blues, met zowel een akoestische- als elektrische sound. Van ZZ Top tot Johnny Cash en van Chuck Berry to Muddy Waters. Nummers uit het classic rock tijdperk van artiesten als Led Zeppelin, Deep Purple, AC/DC en Black Sabbath komen voorbij.

2 september 2023 - 2 september 2023

Wijngenoten – BlueEvolution

Zaterdag 2 sept - Blues/Rock band Bluevolution speelt een diverse selectie muziek van artiesten zoals Eric Clapton, Rolling Stones, Tina Turner, Stevie Ray Vaughan, Cream, Beth Hart, Jeff Healey, Chuck Berry en vele anderen.

2 september 2023 - 2 september 2023

Eetcafé Symfonie – The Vintage Brothers

Zaterdag 3 sept - De Chicago blues met een scheut rock en jazz typeert The Vintage Brothers stijl het beste. Muziek om naar te luisteren, bij te meimeren, om bij te eten, te drinken en zeker ook om op te dansen. Ga terug naar de tijd van de juke joints, een rokerige kroeg, de sfeer van de blues met de Vintage Brothers.

3 september 2023 - 3 september 2023

Fort Maarsseveen – DukeTown & Freddy

Zondag 3 sept - Zaterdag 2 sept - Imco en Fred hebben een tijd terug gezworen om samen het akoestisch podiumleven aan te gaan. Waar Duketown Slim voorheen nog solo zijn akoestische streken tentoonspreidde, laat dit duo zich, met dubbele pret en kundigheid, onderdompelen in knusse blues, ragtime, folk, traditionals en singer songwriter werk.