Sponsors

De Bluesroute Maarssen wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsors:

Ondernemersvereniging  Hart van Maarssen

' Hart van Maarssen' is een vereniging van ondernemers in Maarssen Dorp. Maarssen is een schilderachtig dorp, gelegen aan de Vecht in de driehoek Utrecht - Amsterdam - Hilversum. Het dorp heeft veel te bieden op het gebied van toerisme en winkels. Wandelend of fietsend langs de Vecht, kun je genieten van prachtige buitenplaatsen, leuke terrassen langs de Vecht en een gevarieerd winkelaanbod.

www.facebook.com/hartvanmaarssen


Eet- en drinklokaal De Dorpsgek

Gevestigd in het karakteristieke hart van Maarssen biedt De Dorpsgek tal van mogelijkheden voor een heerlijke lunch, een gezellig diner of gewoon een glaasje. Regelmatig worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Ook staat De Dorpsgek u graag tot dienst bij uw eigen bruiloft, verjaardagsfeest of receptie.

www.dedorpsgek.nl


Restaurant Enya

Grieks-Mediterraans eten proeven doet u hier bij Restaurant Enya. Wij zorgen ervoor dat u een reis gaat beleven in culinaire vorm met de simpele en authentieke smaken van de Mediterranee.

www.restaurantenya.nl


Studio Tijdgat

Mobile software development

Ontwikkelen van iOS, Android, OS X, unix software.
Websites, systeembeheer. Consultancy.

www.studiotijdgat.nl


Zuivelhandel Ros

Delicatessenwinkel in Maarssen

Heerlijke versproducten.  Al jaren lang een begrip in Maarssen dorp

Zuivelhandel Ros - Facebook


Adviesbureau Verschoor

Adviesbureau Verschoor is in 2003 opgericht door Jan Boer. Het verhaal “achter de naam” blijft een verrassing en Jan is en blijft Jan. Enthousiast en één brok omgevingsrecht. Omgeven door talloze vakdocenten, die – afhankelijk van de klantvraag – worden ingezet. Jan Boer treedt op als parttime-docent / trainer / adviseur en heeft jarenlange ervaring met de wet- en regelgeving rondom milieu, bouwen en ruimtelijke ordening. Nu samengevat: het omgevingsrecht.

www.adviesbureauverschoor.nl


Wierdsma Webdesign

Designbureau voor al uw visuele presentaties.

De website, posters en flyers van de Bluesroute Maarssen worden verzorgd door Wierdsma Webdesign.

www.wierdsmawebdesign.nl