Maarssen aan de Kook – Route61

Wanneer

  • 6 september 2019
  • 7 september 2019
  • 22:00
  • 01:00

Waar

 

Route61

Band Route61 bestaat uit vijf muzikanten met een jarenlange ervaring en zij hebben zich opgewerkt tot een veelgevraagde bluesband voor zowel kleine als grote podia.

Band Route61 speelt een afwisselend repertoire van conventionele tot hedendaagse bluesrock aangevuld met eigen werk in de stijl van BB King, John Lee Hooker, Moose Allison, Ford Brothers en vele andere blueslegendes.

Na het uitkomen van de CD “Old Friends New Friends”, welke zeer positief is ontvangen, is Band Route61 regelmatig te horen en is een graag geziene gast in het bluescircuit.

Een strakke ritmesectie verzorgt door Wim Hamersveld en Rinus Vink is de basis van Band Route61. De subtiele en opzwepende gitaarpartijen van Steven de Bruijn prikkelen de luisteraar, waardoor de muziek interessant blijft om naar te luisteren. Met de rauwe stem van John de Groot en het indringende harmonica spel van Carolus van Kuilenburg creëert Band Route61 de juiste “Blues Experience”.

Tot heden heeft Band Route61 zijn live performance bewezen bij tientallen gigs, waaronder festivals en kleine podia, waar zij ook regelmatig het podium deelde met andere bekende en veel gevraagde bluesbands.

Veel plezier met

Band Route61
www.route61.nl
contact@route61.nl
06 55 167 581

John de Groot                        -Vocals
Steven de Bruijn                    -Guitar
Rinus Vink                              -Bass
Wim van Hamersveld           -Drums
Carolus van Kuilenburg        -Harmonica